Dnevne sobe višjega razreda

 

Dnevne sobe najvišjega cenovnega razreda ponujajo predvsem studii oziroma ateljeji, ki prisluhnejo individualnim željam in tako zasnujejo produkt, vanj pa vključijo najbolj inovativne in uporabne kose pohištva. Na zahtevo izdelajo tudi celoten koncept prostora, od stenskih barv do postavitve cvetlic v vaši dnevni sobi. Za uresničitev zamisli tako skorajda ni omejitev, žal pa jih ni tudi pri postavitvi cen.

 

Dodatki v dnevni sobi

 

V dnevno sobo spada seveda še obvezni in manj nujni dodatki, kot je klubska mizica, sedežno pohištvo, okrasna svetila in manjši reflektorji, preproga in kakšna sobna rastlina. Le tako bo prostor estetsko zaokrožen in pripravljen na oddajanje pozitivne energije. Najpomembnejše pa je, da za dnevno sobo izberete tople oziroma živahne barvne odtenke.

 

Ko bo uspešen nakup za vami, vam ne preostane kaj drugega, kot da v dnevni prostor vnesete še svoj pečat. Na steno dnevne sobe obesite najljubšo sliko, na police pa kakšen spominek iz potovanj. Tako bo definitivno veljalo reklo ljubo doma, kdor jo ima – dnevno sobo namreč.

 

Priporočene vsebine