Spalnice vam služijo vrsto let

Spalnica je prostor, kjer človek potrebuje počitek in svoj mir, da si lahko nabere nove energije za nov dan. Današnji vsakodnevni urniki so precej natrpani, kar pa je povsem vidno konec dneva, ko dobesedno pademo v posteljo.

Read More »

Pohištvo za garsonjero

Opremljanje stanovanja, pa naj bo veliko ali majhno, je lahko zelo zabavno. Čarobni svet stanovanja je tako raznoličen, pisan, da je oblikovanje štirih sten postalo prava igra. Stanovanje lahko opremimo v številnih slogih, ki so tradicionalni, sredozemski, elegantni, naravni, romantični, moderni, avantgardni, naravni, pisani in še mnogi drugi.

Read More »

Spalnice

Spalnica je tisti prostor v hiši, kamor se vsak večer zatečemo z namenom, da se bomo spočili po napornem dnevu ter se napolnili z energijo. Na žalost pa to ne uspeva vsem. Marsikatere spalnice namreč ne zagotavljajo dovolj dobrega počitka. »Krivcev« za takšno nekakovostno spanje pa je lahko veliko – od napačne lege spalnice, ki […]

Read More »

Oprema spalnic

Spalnica je najbolj intimen prostor doma, ki je namenjen počitku, sprostitvi ter nabiranju energije po napornem dnevu. Seveda nič od tega ni mogoče, če spalnica ni lepo urejena. Okolje v spalnici mora biti takšno, da v njej prevladata mir in sproščenost. Zaljubljenci vanjo ponavadi vnesejo še kanček romantičnosti, vsem spalnicam pa je skupna toplina, ki […]

Read More »

Oprema spalnice

O opremljanju spalnice smo pisali že večkrat, a vseeno preberite še nekaj drobnih nasvetov, kako bo vaša spalnica še bolj živahna, prijetna in domača.

Read More »

Wordpress website enhanced by true google 404