Izboljšajmo izgled poslovnega prostora za stenskimi nalepkami

Kako uporabimo odstranljive tapete?

Dandanes lahko opazimo, da vedno več ljudi uporablja stenske nalepke za prenovo vseh možnih notranjih prostorov. Tako notranji oblikovalci, podjetniki, lastniki domov ter najemniki imajo sedaj možnost, da na hiter in učinkovit način in brez orodja spremenijo izgled dnevne sobe, delavnice, otroške sobe ipd.

Na zadnji strani tapete se nahaja tanka plast lepila, ki je izredno prijazno do različnih površin. Tako jo lahko namestimo na steno in jo odstranimo po želji. Pri tem pa ne rabimo skrbeti, da bi kaj poškodovali ali, da bi se odluščila barva. Možno pa je tudi:

  • Da tapete za zid uporabimo na pohištvu z ravno površino
  • Da prikrijemo poškodbe stene, brez da bi morali karkoli popravljati ali prebarvati
  • Da nalepko uporabimo večkrat, brez da bi izgubila svojo sposobnost lepljenja

Mobilnost in zmožnost ponovne uporaba tapet za zid

Ker odstranljive stenske nalepke uporabljajo lepilo, jih lahko večkrat uporabimo. To nam omogoča, da nalepke preprosto odstranimo, brez potrebe po orodju. V že opremljenih sobah lahko preprosto zamenjamo dizajn in oblike, ko se starih naveličamo. Te pa preprosto pospravimo ali pa jih uporabimo v drugem prostoru. 

To pomeni, da:

  • Imajo samolepilne tapete izredno mobilnost, saj jih brez težav uporabimo v drugem prostoru
  • Lahko hitro spremenimo izgled katerikoli sobe in prostora
  • Jih po želji odstranimo, brez da bi morali najeti profesionalno pomoč

Prikrijmo poškodbe sten

Za najemnike stanovanj, poslovnih prostor ter hiš so samolepilne tapete odlična naložba. To je še posebej res v primeru, ko so preselimo v nepremičnino, kjer lahko opazimo poškodbe sten. Prenove so lahko drago in zamudne, saj moramo dobiti od lastnikov dovoljenje, kar pa je lahko precej težko. S tapetami pa lahko preprosto prikrijemo obstoječe poškodbe sten, kar nam močno olajša bivanje in poslovanje. Tapete za zid lahko tako namestimo na katerokoli površino ter tako prikrijemo odkrušeno barvo ter tudi manjše luknje in druge poškodbe.