Kako lahko sebi ali komu drugemu polepšamo dan

Zadnjič sem srečala starejši par in opazila njuni smešni majici. Imela sta nek zabaven napis, ki mi je takoj prikradel smeh na obraz. Nisem si mogla pomagati in sem se takoj zastrmela v njuni majici ter se nasmehnila. Izgleda, da sta bila vajena pogledov in sta se mi nasmehnila nazaj. Pomislila sem, kako je enostavno nekoga nasmejati. Z vsak svojo smešno majico sta tistega dne gospod in gospa prav gotovo nasmejala kar nekaj mimoidočih. Zakaj pa ne, sem si mislila. Tudi sama bi rada imela kakšno smešno majico. Kar tako, da mogoče kdaj dobim kakšen naključen nasmeh.

Sama pri sebi sem opazila, da velikokrat življenje jemljemo preresno. Vkalupljeni smo v svojih okvirih in razmišljanjih o lastnih težavah, velikokrat nam male ovire v življenje zameglijo celotno sliko. Svet je lep in lahko je tudi zabaven. Zakaj ne bi bil še malenkost bolj zabaven s kakšno smešno majico. Smešne majice so ena izmed možnosti, da si polepšamo dan. Ne le sebi, ampak še komu drugemu.

Življenja ne smemo preresno jemati

Na izbiro imamo res veliko možnosti smešnih majic. Sproščeno popoldne, druženje s prijatelji, zakaj ne bi imeli oblečene smešne majice. Za tiste bolj sramežljive je smešna majica lahko izvrstno izhodišče za pogovor. Ali kot rečemo, za prebiti led. Včasih pač pogovor ne steče in takrat lahko imamo kakšen vic, ki ga stresemo iz rokava ali pač smešno majico, da se malo nasmejimo na svoj račun.

Smešne majice si lahko kupijo tudi prijatelji med seboj, včasih pa smešne majice tudi nekoga spravijo v rahlo zadrego. Nič hudega, življenja ne smemo preresno jemati. S smešnimi majicami lahko poudarimo svojo osebnost, da nismo zagrenjeni in preresni. Zabavne, nasmejane in sproščene ljudi imajo vsi raje. Tudi v neznani družbi bomo gotovo lažje pridobili prijatelje, prav s pomočjo smešne majice.

Spodbuda k pozitivnosti

Včasih je smešna majica le poudarek naše sproščene narave in karakterja, včasih pa smešna majica spodbudi nekoga sramežljivega k pozitivnemu razmišljanju in sproščenemu pogovoru. Smešne majice tako lahko uporabimo v več namenov, včasih se je pač potrebno nasmejati tudi na svoj račun in s tem ni nič narobe.