Kopalnica kot mozaik

Kopalnico lahko zanimivo poživijo različni zanimivi kopalniški bloki, kot so umivalnik, ogledalo z lepim okvirjem, svetili, pokrivno polico … Nikakor pa ne pozabite na toaletno školjko, kad ali tuš kabino iz kvalitetnih materialov, tako da ne boste doživljali neprijetnosti pri čiščenju svoje nove kopalnice.

Vendar pa je vse zaman, če nimate kvalitetno izbrane keramike za vašo kopalnico. Kupite lahko standardne keramične pakete ali pa se pogumno odločite in med sabo kombinirate več raznolikih ploščic. Izjemno moderno je tudi kombiniranje enobarvnih ploščic v povezavi z majhnimi mozaičnimi ploščicami. Tako boste v trenutku razbili monotonost in pričarali monumentalnost svoje nove kopalnice.

 

 

Kopalniška oprema naj izkorišča prostor

Lepa kopalnica pa ni samo čudovita keramika. Pomembno je, da je kopalniški prostor maksimalno izkoriščen. Namreč velikokrat se uporabniki pritožujejo nad premajhno kvadraturo kopalnice. Zato je nujno, da izbiro opreme prilagodite prostoru in dosežete najlepši videz, urejenost in uporabnost. V trgovinah ponujajo številne artikle kopalniške opreme, zato nakup ne bi smel biti otežen. Če pa nikakor ne najdete kopalnice po svojem okusu, potem zaupajte to strokovnjaku, ki vam bo pripravil projekt kopalnice.

Priporočene vsebine