Če iščete kuhinjo z dolgoletno tradicijo in uveljavljenim imenom, potem so kuhinje Svea točno to, kar iščete. Kuhinje Svea so pri nas prisotne že več kot 60. let in to več kot zadovoljivo priča o tem, da bo ta kuhinja izpolnila vse vaše želje ter vsa vaša pričakovanja. A Slovenija ni edino tržišče, kjer so kuhinje Svea prisotne. Podjetje, ki izdeluje te kakovostne kuhinje, svoje izdelke prodaja tudi na tujih trgih. Največje povpraševanje po njih pa je v Franciji, Nemčiji, Italiji ter Avstriji.

Tudi podjetje Svea svoje kuhinje deli v več kategorij. Med pestro izbiro kuhinj lahko tako izbirate kuhinje, ki so izdelane v modernih in živahnih linijah ter barvah ali pa se odločite za mirnejši in bolj klasičen slog.

Kuhinja Svea – Jasmina
Kuhinja Jasmina je trenutno najbolje prodajan izdelek proizvajalca Svea. To kuhinjo odlikujejo čiste ter gladke linije. Svoje pa doda tudi izbira barve – kuhinja Jasmina je namreč na voljo v treh različnih barvah:

  • barva bresta
  • barva hrasta
  • wenge barva.

Te tople barve lahko tako odlično in brez skrbi kombiniramo s svetlejšimi kuhinjskimi elementi in tako poskrbimo, da bo naša kuhinja povsem unikatna in neprimerljiva z ostalimi.

Kuhinja Svea – Tulipana

Kuhinja Tulipana je dobitnica nagrade TOP 10, ki jo je prejela na pohištvenem sejmu v Ljubljani leta 2009. To kuhinjo je mogoče dobiti v 14 različnih barvnih kombinacijah. Namenjena je povezovanju središča doma (kuhinje) z ostalimi prostori bivanja (dnevna soba ter jedilnica). Kuhinja Tulipana je tako izrazita predstavnica modernih kuhinj in kot takšna primerna za vsa gospodinjstva, ki vedo, da morajo biti jedilnica, dnevna soba ter kuhinja med sabo povezana in prepletena.

Kuhinja Svea – Hortenzija
Kuhinja Hortenzija je ena izmed najbolj priljubljenih kuhinj Svea. Ta prijazna kuhinja, ki je na voljo v beli, vanilijevi ali krem barvi, bo zaradi svojih majhnih udobnosti poskrbela, da se boste v njej počutili lagodno ter prijetno. Poleg treh osnovnih barv je kuhinjo Hortenzija mogoče dobiti tudi v barvi češnje, bukve ali oreha.

Kuhinje Jasmina, Tulipana in Hortenzija so le tri izmed mnogih predstavnic kuhinj Svea. Modeli, kot so Rosa, Irena, Neža in mnogi drugi, bodo poskrbeli za vsak okus ter vsako željo, ki jo imate. Najbolje je, da se pred nakupom kuhinje Svea sprehodite do najbližjega prodajnega salona ter v pestri ponudbi izberete tisto kuhinjo Svea, ki bo do potankosti ustrezala vašim željam ter zahtevam.

Priporočene vsebine