Kuhinje Gorenje

Podjetje Gorenje, ki je svoje ime dobilo po majhni vasici blizu Velenja, v svoji ponudbi opreme za dom pokriva praktično vsa področja. Od mnogih gospodinjskih aparatov pa vse tja do kopalniške opreme – podjetje Gorenje je znano po svojih kvalitetnih izdelkih, ki niso pustili na cedilu še nikogar. Zagotovo pa so najbolj znane ravno kuhinje Gorenje, ki jih danes najdemo v mnogih gospodinjstvih tako doma kot tudi po svetu.

Kuhinje Gorenje – z nami že skoraj 60. let

Ključna prednost, ki jo ima podjetje Gorenje pred konkurenco, je v tem, da je to podjetje na področju izdelave kuhinj prisotno že skoraj šestdeset let. A sama tradicija ne pomeni kaj preveč, če blagovna znamka ne zmore iti v korak s časom. Na srečo imajo kuhinje Gorenje dobro pokrito tudi to področje.

Kupcem so namreč na voljo kuhinje iz različnih področij:

 

  • kuhinje Gorenje Classic
  • kuhinje Gorenje Rustic
  • kuhinje Gorenje Modern

Vsako področje se od ostalih dveh razlikuje po svojih osnovnih linijah, materialih ter drugih lastnostih. Na takšen način kuhinja v prostor vnese povsem nov veter in nam ga oblikuje točno tako, kot si želimo.

Katero kuhinjo Gorenje izbrati?
Pri kupcih je posebej priljubljena kuhinja Gorenje Delta. Ta kuhinja je del serije kuhinj Modern in združuje sodobno kuhinjo z vrhunskimi gospodinjskimi aparati. To kuhinjo je mogoče dobiti v mnogih trendovskih barvnih odtenkih, ki bodo dodatno popestrili celoten prostor in ga naredili prijetnejšega.

Zaščitni znak kuhinje Gorenje Delta so njene zaobljene stranice pohištva ter unikatno oblikovani ročaji. Posebej je oblikovano tudi pomivalni korito, ki je odporno na rezanje, udarce, močna čistilna sredstva, kisline in ostale snovi, ki se uporabljajo v gospodinjstvu in bi lahko poškodovale pomivalno korito.

Seveda pa obstajajo še druge kuhinje Gorenje. V pestri ponudbi najbolje prodajanih kuhinj serije Modern lahko tako najdemo izdelke, kot na primer:

  • Fortuna
  • Kira
  • Libra
  • Nola
  • Sigma ter
  • Vision.

V seriji Classic so nam na voljo kuhinje Gracia, Mina ter Lira, linija Rustic pa nam ponuja izdelke Arkada, Roma in Temida.

Vse, kar moramo mi storiti pred nakupom kuhinje Gorenje, je le to, da se odločimo, katero kuhinjo bi želeli imeti. Izmerimo dimenzije, preučimo ostale kuhinjske elemente ter se odločimo za tisto kuhinjo, ki bo v naš prostor vnesla takšno energijo, kot si jo želimo.

Priporočene vsebine