Podjetje Prevc, saloni pohištva, d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1994, velja danes za enega izmed večjih prodajalcev pohištva pri nas. Podjetje ima trenutno dva prodajna salona, kjer si lahko ogledate razstavljene eksponate ter se odločite za tistega, ki vam je najbolj pri srcu.

Sedež podjetja Prevc je v Dorfarjah pri Žabnici, druga lokacija, kjer je salon Prevc, pa je ljubljanski BTC (Hala 10). Oba salona sta dobro dostopna in svojim obiskovalcem nudita dovolj parkirnih mest.

Salon Prevc – pohištvo za vsakogar
Če so se nekateri prodajni saloni »specializirali« in ponujajo samo kuhinje, kopalnice ali pohištvo za v dnevno sobo, so se pri salonu Prevc odločili, da bodo svojo ponudbo razširili in svojim obiskovalcem ponudili pester izbor pohištva.

Glavne kategorije, v katerih lahko izbirate pohištvo, so:

 • spalnice
 • otroške in mladinske sobe
 • dnevne sobe
 • kuhinje in jedilnice
 • sedežne garniture
 • vzmetnice
 • vgradne omare
 • pohištvo za pisarne ter apartmaje
 • vrtno pohištvo
 • predsobe
 • otroške postelje.

Marsikdo bi se sedaj zamislil in dejal, da zaposleni v tako pestri ponudbi ne morejo zagotavljati dobrega ter kakovostnega svetovanja. A to še zdaleč ni res. Ko enkrat opremljate svoje stanovanje oziroma hišo, je zelo pametno, da vso pohištvo kupite v istem prodajnem salonu. Zakaj? Prodajalec ter svetovalci bodo tako vedeli, kakšne so vaše želje in jih znali realizirati v vseh prostorih. Tako bodo opremili vse vaše prostore in poskrbeli za to, da bo izgled celotnega stanovanja enak in ravno takšen, kot si želite.

V primeru, da bi spalnico kupili v prvem salonu, jedilnico v drugem, kuhinjo pa v tretjem, pa se vam lahko zgodi, da bo končni rezultat slab – pohištvo se med sabo ne bo skladalo, ne bo podobnih dimenzij ter oblik in ne bo dalo izgleda enotnosti.

Zato ima salon Prevc pred svojimi konkurenti veliko prednost, ki se jo splača izkoristiti: odlični svetovalci, ki nudijo strokovno svetovanje ter izris, bodo poskrbeli, da bo vaše stanovanje po opremljanju takšno, da ga ne boste nikoli več hoteli zapustiti.

Prevc, saloni pohištva, d.o.o.,
Dorfarje 17, 4209 Žabnica

Spletni naslov: www.prevc.si
e-poštni naslovi: Salon pohištva Dorfarje info@prevc.si , Salon pohištva Ljubljana BTC prevc@btc-city.si

Ustanovitev

Trgovsko podjetje Prevc, saloni pohištva, d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1994.
Sedež podjetja je v Dorfarjah pri Žabnici, kjer je tudi salon pohištva.
Drugi salon je v ljubljanskem BTC-ju v Hali 10 poleg City parka.


Prodajni program

Sodelujemo z najkvalitetnejšimi slovenskimi in tudi tujimi proizvajalci pohištva. Ukvarjamo se z maloprodajo in veleprodajo pohištva ter z inženiringom. Prodajni program zajema pohištvo za opremo celotnega stanovanja, vzmetnice, belo tehniko, svetila…

Vizija in razvojna strategija

Z jasno opredeljeno vizijo in razvojno strategijo podjetja se želimo uvrstiti v sam vrh slovenskih prodajalcev pohištva priznanih blagovnih znamk.

 

Priporočene vsebine